Tárgyalás

2024.02.20. 06:52

8 év házasság után derült fény a feleség tettére, a férj bepöccent

Felhalmozott hitel miatt pöccent be a férj. Nyolc év házasság után fordult pokolivá a férfi és a nő kapcsolata.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint február 20-án előkészítő ülést tartanak annak a férfinak az ügyében, aki 8 év házasság után a felhalmozott hitel miatt többször bántalmazta feleségét és szexuális erőszakra is vetemedett. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a férjet ítélje fegyházbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Sok év házasság után jött rá a férj

A vádirat szerint a férfi és a nő 2015. október 10-től 2023. március 13-ig házastársak voltak, amelynek fennállása alatt, a nő a férje tudta nélkül nagyobb összegű hitelkártya tartozást halmozott fel. 2023. január 2-án átnézte felesége telefonját, ekkor szerzett tudomást a sok tartozásról. A férfi dühbe gurult és kérdőre vonta kedvesét a tartozásokkal kapcsolatban. Legkevesebb 20 alkalommal tenyérrel arcon és tarkón ütötte. 

Mindezek után megfenyegette feleségét, hogy adósságai miatt börtönbe juttatja és közös gyermekeit elveszi tőle. Ennek nyomatékosítására egy olyan okirat készítésére és aláírására is kényszerítette, mely szerint minden gyermekei felett gyakorolt jogról lemond a férje javára. Este tovább faggatta a nőt, majd 22 órától kezdődően másnap hajnali 2 óráig folyamatosan bántalmazta. Ezen túlmenően 2023. január 3. és 6. között a férfi a megfélemlített
nővel több alkalommal erőszakos szexuális cselekményt végzett.

A feleség a bántalmazások következtében testszerte zúzódásokat szerzett. A sérülések gyógytartama 8 napon belüli, azonban a bántalmazás helye, ereje és módja alapján súlyosabb, nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörés, szemsérülés és combizom sérülés okozására is alkalmas volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában