Életmentés

2024.01.31. 11:41

Riadalom Tatabányán: este akart öngyilkos lenni a férfi, ügyeletes rendőrnő mentette meg

Tóth Andrea rendőr főtörzszászlós hosszas telefonbeszélgetés után a férfi lakására is kiment, ahol sikerült lebeszélni arról, hogy kárt tegyen magában.

Kemma.hu

Tóth Andrea rendőr főtörzszászlós telefonon és személyesen is rengeteget segített abban, hogy ne történjen tragédia

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint kedden kora este tett bejelentést egy nő, miszerint öccse a tatabányai lakásában öngyilkos akar lenni. A mentőszolgálat munkatársai kimentek a megadott címre, de az ott lakó férfi nem engedte be őket a lakásba. Sőt, kijelentette, ha valaki bemegy, ő kiugrik az ablakon. A Tevékenység-irányítási Központ ügyeletese, Tóth Andrea rendőr főtörzszászlós telefonon felvette a kapcsolatot a férfival, akivel hosszasan elbeszélgetett.

Az elkeseredett ember személyesen akart találkozni az egyenruhással, így a kolléganőnk azonnal a helyszínre sietett. Mikor megérkezett az ügyeletes, a férfi ajtót nyitott. Kollégáink bejutottak a 46 éves tatabányai lakos otthonába, így sikerült megakadályozni, hogy kárt tegyen magában. A férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában