Jár nekik

2024.01.23. 17:26

Így kaphatnak kártérítést a vasdarabok miatt az M1-en defektet kapott autósok

Félszáz jármű kapott defektet az M1-es autópályán Tata és Komárom között január 23-án, kedden reggel, mert egy teherautótól vasdarabok hullottak a burkolatra. A pórul járt autósok nyilvánvalóan kártérítést szeretnének, ám ennek feltétele van.

Goletz-DeáK Viktória

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF) hivatalos közösségi oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy minden, az M1-es autópályán ma reggel pórul járt autósnak igazolást kell kérnie, ha kártérítésért szeretne folyamodni. 

– Akik defektet kaptak, vagy sérült az eset miatt az autójuk, a rendőrség vagy az MKIF helyszínen tartózkodó munkatársaitól kaphatnak igazolást erről. Kérjük, hogy a [email protected] címen jelentkezzenek. A levélbe mindenképpen írják bele a baleset helyszínét, időpontját és a sérült gépjármű rendszámát. Munkatársaink felveszik velük a kapcsolatot, és részletes tájékoztatást adnak az ügyintézés menetéről – olvasható a posztban. 

Mint arról korábban beszámoltunk, több kilométeres torlódás alakult ki január 23-án, kedden reggel az M1-esen, mivel a 74-es kilométernél egy teherautótól vasdarabok hullottak a burkolatra. A takarítás miatt a külső sávot lezárták. A lehullott vasdarabok miatt 50 autó is defektet kapott. A Kemma.hu-nak megszólalt Bukor Milán is, aki testközelből nézte végig az autópályán lévő állapotokat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában