Defekt

2024.01.23. 11:59

Megszólalt egy sofőr az M1-esen tapasztaltakról: tömegesen álltak az autók a leállósávban +videó

A Kemma.hu-nak megszólalt Bukor Milán is, aki testközelből nézte végig az autópályán lévő állapotokat.

Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, mintegy 50 autó is defektet kapott az M1-es autópályán kedd reggel. Az autómentő szerint nem lesz egyszerű a mentésük.

A Kemma.hu-nak megszólalt Bukor Milán is, aki testközelből nézte végig az autópályán lévő állapotokat. 

„Körülbelül 7 óra 30perckor voltam az érintett szakaszon. Épp Budapestről tartottam Pozsonyba. Kezdetben 1-2 autó állt vészvillogóval a leállósávban, amiben semmi szokatlan vagy rendkívüli nem volt. Majd 700-800 méter megtétele után tömegesen elkezdtek megjelenni a meghibásodott járművek a leállósávban. Mivel az érintett kamion feltételezhetően a szélső forgalmi sávot használta, elsősorban az ott közlekedő autósokat érintette az incidens. Az úton láthatók voltak kisebb fémtárgyak, amik pont elegendőek ahhoz hogy egy, vagy több abroncsot kivágjanak. A közlekedésben résztvevő autósok véleményem szerint kellő óvatossággal haladtak tovább az érintett szakaszon és próbálták figyelmeztetni autós társaikat is.”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában