Segítség

2023.12.23. 08:43

Vármegyénk rendőrei ismét segítettek: 150 ezer forint találta meg ismét gazdáját az ünnepek előtt

János bácsi többszörösen is ünnepel idén karácsonykor. A hetvenedik életévét szenteste tölti és ráadásul hozzájutott ahhoz a pénzhez is, amit tévedésből a bankautomatában hagyott.

Kemma.hu

Egy tatabányai bevásárlóközpontban 150 ezer forintot akart felvenni a kártyájáról, de miután a gép „kiírt valamit” a képernyőre azt gondolta, hogy nem sikerült a tranzakció - adta hírül a Komárom-Esztergom Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság hivatalos Facebook-oldalán.

János bácsi ezek után a kártyát eltette, és távozott. Később az egyenlegéből derült ki, mégis kiadta a gép az összeget. Közben az automatánál a következő ügyfél megtalálta a pénzt és leadta a rendőrségen. A Tatabányai Rendőrkapitányság munkatársai felvették a kapcsolatot a bankkal, így még az ünnepek előtt visszajuthatott a 150 ezer forint János bácsihoz, aki immár a szerencséjével is hetvenkedhet. Tanulság lehet, hogy minden esetben figyelmesen olvassuk el a bankautomata üzeneteit, ellenőrizzük kártyánkat, pénzünket, mielőtt távozunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában