Baleset

2023.12.27. 20:29

Durva baleset volt az M1-esen, a mentőhelikopter érkezésére a forgalmat is leállították

Egy személyautó és egy 9 személyes kisbusz ütközött Óbarok térségében.

Kemma.hu

Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/Facebook

Mint arról korábban beszámoltunk, két jármű karambolozott az M1-es autópályán Óbaroknál december 27-én, szerdán délelőtt. A 46-os kilométerszelvényénél történt baleset helyszínére a a tatabányai hivatásos, a bicskei önkormányzati és az önkéntes tűzoltók, több mentő és mentőhelikopter is érkezett, hogy a sérültek ellátását a lehető legrövidebb időn belül biztosítsa.

A mentőhelikopter érkezésére a forgalmat is leállították. Mint arról a Feol.hu is hírt adott a kisbuszban hat gyermek és három felnőtt utazott, míg a személyautóban két felnőtt tartózkodott a baleset idején. 

A tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd eltávolították a kiömlött üzemanyagot. A katasztrófavédelem munkatársai két órán át dolgoztak a helyszínen, biztosítva a mentés zavartalan lebonyolítását. A balesetben érintett személyek közül senkit sem kellett kivágni a roncsokból, azonban a sérültek kiemelésében segítséget nyújtottak a mentőknek.

A mentők három főt könnyebb, egy főt súlyos sérülésekkel és két gyermeket könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba. A mentőhelikopter sérült nélkül térhetett vissza a bázisra. A helyszínről a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közölt videót, amely 24 órán át látható Facebook-történetükben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában