Ünnep

2023.12.25. 17:30

Az ultrák és OMSZ is meglepte a tatabányai mentőket: varázskandallóban ropog a fény náluk

A Tatabányai Mentőállomás a közösségi oldalán mutatta meg, milyen náluk a hangulat. Az egyik fotón még sztárrá lett cicájuk, Guszti is felbukkant.

Kemma.hu

A Tatabányai Mentőállomás a közösségi oldalán mutatta meg, milyen náluk a hangulat. Az egyik fotón még sztárrá lett cicájuk, Guszti is felbukkant.

Forrás: Tatabánya Mentőállomás/Facebook

A Turul Front és a Turul Ultrái is meglepték a szolgálatban lévő mentőket. Mint közsségi oldalukon meg is mutatták, különböző finomságokkal érkeztek hozzájuk a drukkerek. Az aranyszívű szurkoóktól egyébként nem áll távol a segítség: a közelmúltban jótékonysági akciókat is hirdettek

Nem ez volt azonban az egyetlen meglepetés a dózsakerti állomáson. Az Országos Mentőállomás karácsonyfát küldött nekik, S-né Bedő Edit pedig egy kedves kis kandallót készített, amiben nem természetesen nem tűz, hanem fény ropog. A mentőállomás közösségi oldalán természetesen boldog karácsonyt kívántak mindenkinek, és megköszönték a sok-sok üdvözletet is, amit kaptak. 

A képek tanúsága szerint még Guszti macska is csodájára járt a kandallónak, alaposan megvizsgálva azt. Mint ismert, a vörös kandúrért rengetegen aggódtak, amikor nyoma veszett, de azóta mondhatni igazi sztár lett. Már a tévében is szerepelt, és mi is megmutattuk, hogyan vette birtokba újra a birodalmát, vagyis a mentőállomást.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában