Figyelem

2023.11.06. 17:17

Továbbra is a balesetek megelőzésén dolgoznak vármegyén rendőrei

Az elmúlt héten is fokozott rendőri jelenléttel találkozhattak az utakon a Komárom-Esztergom vármegyében közlekedők.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít a balesetek megelőzésére. A járőrök minden eszközzel azon dolgoznak, hogy vármegyénk útjain csökkenjen a balesetek száma, és minél kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket. Ennek érdekében folyamatosak a közlekedésrendészeti ellenőrzések – számolt be erről a police.hu.

Mint írták, a múlt hét folyamán a Komáromi és az Esztergomi Rendőrkapitányság területén tapasztalhattak a közlekedők fokozott rendőri jelenlétet az utakon. Az egyenruhások kiemelt figyelmet fordítottak az előzési és a kanyarodási szabályok megsértőire, a biztonsági övet nem használókra és a vezetés közben telefonálókra.

rendőrség, akció, igazoltatás
Akcióban a rendőrség
Forrás: police.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság területén november 3-án végrehajtott akcióban drónt is bevetettek az egyenruhások a szabályszegők kiszűrése érdekében. Az ellenőrzésben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatói is részt vettek, akik ezáltal betekintést nyerhettek a szolgálatot teljesítő rendőrök feladataiba.

A balesetek megelőzése érdekében a közlekedők a jövőben is számíthatnak hasonló ellenőrzésekre a vármegye útjain.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában