Közúti veszélyeztetés

2023.11.09. 15:35

Szemtanúkat keresnek a tatabányai rendőrök: az M1-es autópálya bosszúállóját keresik

A tatabányai rendőrök az autópályán történt eset kapcsán kérik a segítséget.

Kemma.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés miatt folytat büntetőeljárást – adta hírül a police.hu. A cselekmény az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán történt november 7-én. A 91-es kilométerszelvénynél egy férfi 21 óra 30 perc körül a külső sávban közlekedő kamionnak ismeretlen tárgyat dobott. A sérült kamiont járművével utolérte a 87-es kilométerszelvénynél, majd vészfékezett előtte. Az utolért kamionnak szintén fékeznie kellett, hogy az ütközést elkerülje. A járműszerelvények az autópálya forgalmát akadályozták, veszélyeztették.

A tatabányai rendőrök várják azoknak a jelentkezését, aki látták az esetet. Kérik, hogy amennyiben érdemi információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó, vagy a 34-517-777-es telefonszámon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában