Szabálytalan

2023.11.20. 08:02

Soha életében nem volt jogsija, elképesztő hogy kapcsolták le a 24 éves férfi Ácson

Az igazoltatás során nem csak arra derült fény, hogy a férfinak soha életében nem volt jogosítványa, hanem sok más durva dologra is.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint november 19-én a komáromi egyenruhások állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit Ács külterületén. Az iratok ellenőrzésekor kiderült, hogy a 24 éves járművezető soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, illetve a Győri Járásbíróság eltiltotta a járművek vezetésétől. 

Ráadásul a téti lakost a Győri Rendőrkapitányság körözte, mivel nem fizette be a részére korábban kiszabott pénzbírságot. A gépkocsival sem volt minden rendben, nem volt rajta biztosítás, sem érvényes műszaki vizsga, sőt már a forgalomból is ki lett vonva. A sofőr ellen a járőrök büntetőeljárást indítottak, mivel eltiltás tartama alatt vezetett, a többi jogsértés miatt pedig szabálysértési feljelentést tettek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában