Segítségnyújtás

2023.11.14. 11:25

Drámai újraélesztés Környén: kutyás rendőr mentette meg a férfi életét

Fűfa Péter rendőr törzszászlósnak hála sikerült megmenteni a környei buszmegállóban újraélesztett férfi életét.

Kemma.hu

Az elmúlt hetekben megyénk kutyás rendőrei több emberi életet is megmentettek. Tatabányán egy férfi akasztotta fel magát lakásában, a rendőrök gyors reakciójának köszönheti, hogy nem történt tragédia. Pár nappal később egy vértesszőlősi édesapát sikerült lebeszélniük az öngyilkosságról az egyenruhásoknak.

Most ismét életmentésben segített a a Kutyás Alosztály egyik rendőre. Ahogy arról a Komárom-Esztergom Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság közösségi oldalán ír, Fűfa Péter r. törzszászlós november 11-én késő este szolgálatban volt, amikor egy környei buszmegállóban arra lett figyelmes, hogy két autó körül sok ember tartózkodik. Ezután vette észre, hogy a földön egy férfi fekszik, aki azonnali segítségre szorul.

A rendőr egy pillanatig sem habozott, elkezdte az újraélesztést. A mellkaskompressziót egészen addig végezte, amíg a mentők a helyszínre értek. Még ezután is segítséget nyújtott a férfi ellátásában, akit a gyors és szakszerű beavatkozásnak köszönhetően stabil állapotban szállították kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában