Életet mentettek

2023.10.20. 12:33

Öngyilkossági kísérletet akadályoztak meg a kutyás rendőrök Tatabányán

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kutyás Szolgálati Alosztály rendőrei mentették meg azt a tatabányai férfit, aki végső elkeseredésében önkezével akart véget vetni az életének. Még éppen időben érkezett hozzá a segítség.

Kemma.hu

Október 19-én, csütörtökön este arról érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy tatabányai házat feltörtek. A kutyás járőrök a helyszínen azt tapasztalták, hogy a zárszerkezetet valaki lefeszítette az ajtóról.

Az egyenruhások megpróbáltak bejutni a házba, azonban az ajtót belülről kitámasztották. Sikerült megszüntetniük a torlaszolást, és bejutva a szobába egy elektromos kábellel önakasztott, eszméletlen férfit találtak.

A rendőrök azonnal eltávolították a kábelt, és megállapították, hogy a férfi méglélegzik, így stabil oldalfekvésbe helyezték őt, majd átadták az időközben értesített mentősöknek, akik kórházba vitték a 32 éves sérültet.

Lázók Sándor és Porkoláb Norbert r. főtörzsőrmestereket példamutató szolgálatellátásukért, gyors és eredményes intézkedésükért Boross Zoltán László r. ezredes, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője jutalomban részesítette – adta hírül a police.hu.

Boross Zoltán László r. ezredes, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője Lázók Sándor és Porkoláb Norbert r. főtörzsőrmestereket jutalomban részesítette.
Boross Zoltán László r. ezredes, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője jutalomban részesítette az életmentőket
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában