Emberkereskedelem

2023.10.11. 11:59

Saját 14 éves kislányából is prostit csinált, csak a szexért kapott pénz érdekelte a nőt

A Tatabányai Törvényszék október12-én, csütörtökön folytatólagos tárgyaláson megint tanúkat hallgat meg annak a két vádlottnak az ügyében, akiknek emberkereskedelem bűntettében kell felelniük. A tárgyaláson perbeszédek is várhatók.

Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, az ügyészség az I. rendű vádlottat folytatólagosan, több ember sérelmére, tizennyolcadik éltévét be nem töltött, nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére, kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem bűntettével vádolta meg. A vádirat szerint az I. rendű vádlott nevelése és felügyelete alatt állt a 2006. novemberében született, vagyis 14 éves lánya, és a 2004. novemberében született, 16 éves unokahúga.

A nő 2020. június és október között több alkalommal rábeszélte a sértetteket, hogy menjenek el a II. rendű vádlotthoz, és részére különböző szexuális cselekményeket végezzenek. A nő elvárta, hogy a sértettek a II. rendű vádlottól kapott készpénzt neki átadják, mely összegekkel a továbbiakban már ő rendelkezett, így összesen legkevesebb 235 ezer forintot szerzett meg.

A II. rendű vádlott tudta, hogy a sértettek még nem töltötték be a 18. életévüket, és az I. rendű vádlott lányáról azt is tudta, hogy még nincs 14 éves. A vádirat szerint a férfi ezekkel a cselekményekkel elkövette a gyermekprostitúció kihasználása és a szexuális visszaélés bűntettét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában