Emberkereskedelem

2023.09.03. 17:40

Saját lányából és unokahúgából csinált prostit a nő - csak a szexért kapott pénzt érdekelte

A Tatabányai Törvényszék szeptember 4-én, hétfőn folytatólagos tárgyaláson tanúkat hallgat meg annak a két vádlottnak az ügyében, akiknek emberkereskedelem bűntettében kell felelniük. Perbeszédek is várhatók az ügyben.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Emberkereskedelem bűntettében tart ülést a Tatabábyai Törvényszék szeptember 4-én, hétfőn reggel. Az ügyészség az I. rendű vádlottat folytatólagosan, több ember sérelmére, 18. éltévét be nem töltött, nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére, kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem bűntettével vádolta meg.

A vádirat szerint az I. rendű vádlott nevelése és felügyelete alatt állt a 2006. novemberében született lánya, és a 2004. novemberében született unokahúga. A nő 2020. június és október között több alkalommal rábeszélte a sértetteket, hogy menjenek el a II. rendű vádlotthoz, és részére különböző szexuális cselekményeket végezzenek.

A nő elvárta, hogy a sértettek a II. rendű vádlottól kapott készpénzt neki átadják, mely összegekkel a továbbiakban már ő rendelkezett, így összesen legkevesebb 235 ezer forintot szerzett meg. A II. rendű vádlott tudta, hogy a sértettek még nem töltötték be a 18. életévüket, és az I. rendű vádlott lányáról azt is tudta, hogy még 14 éves sincs. A vádirat szerint a férfi ezekkel a cselekményekkel elkövette a gyermekprostitúció kihasználása és a szexuális visszaélésbűntettét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában