Hűvösön

2023.10.24. 07:00

Letartóztatták a Bakonyalja 17 éves dílerét és 2 társát +fotók

Az ügyészség indítványára a bíróság mindhárom díler letartóztatását elrendelte.

Kemma.hu

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, egy bántalmazásból kiindulva jutott el egészen odáig a dolog, hogy a kisbéri rendőrök 3 dílert is elfogtak. A rendőrök gyorsan elfogták az ácsteszéri lakost bántalmazó két férfit, akiken a drogfogyasztás jelei látszódtak. Fogyasztók is a rendőrök látókörébe kerültek, akiket a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

Végül egy 20 és egy 46 éves nagyigmándi, valamint egy 17 éves vérteskethelyi férfi is a zsaruk látókörébe került. Kiderült, szórták a kábítószert Kisbéren és környékén. A nyomozók a kutatások során mérlegeket, több mint 1 millió forintot, droggyanús fehér port és növényi törmelékeket foglaltak le. 

Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a Tatabányai Járási Ügyészség indítványozta az őrizetbe vett három férfi letartóztatását a bűnismétlés veszélye miatt, és a bizonyítás megnehezítésének megelőzése érdekében, továbbá a két felnőttkorúval szemben szökés és elrejtőzés veszélye miatt. Az ügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság a férfiak letartóztatását október 22-én egy-egy hónapra elrendelte. A fiatalkorú letartóztatását is büntetésvégrehajtási intézetben kell tölteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában