Vonulások

2023.10.09. 18:00

Esztergomi játszótérről dőlt útra nagy fa a vasárnapi szélviharban

Vasárnap késő délelőttől az erős szél miatt több fakidőléshez, ágleszakadáshoz kellett vonulni megyénk tűzoltóinak.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján adott tájékoztatást arról, hogy a vasárnapi szélvihar bőven adott munkát tűzoltóinknak. A lánglovagoknak javarészt kidőlt fákhoz riasztották.

Négy méter magas fa dőlt az úttestre egy játszótérről Esztergomban, a Pozsonyi utcában. Az Árok utcában pedig egy öt méter hosszú faág akadt fenn az út melletti szigetelt felsővezetéken. Az esztergomi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel és magassági ágvágóval avatkoztak be. Piliscsabán, a Garancsi úton egy letört faág akadt fenn az út melletti távközlési felsővezetéken. A település önkéntes tűzoltó egyesületének tagjai eltávolították a faágat Az 1128-as számú úton Vértestolnához közel, szintén vezetékre szakadt egy faág, ami veszélyeztette a forgalmat. A vértestolnai önkéntes tűzoltó egyesület tagjai kéziszerszámokkal eltávolították a faágat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában