Veszekedés

2023.10.30. 17:15

A gyerekek és a kocsi bánta a tokodi testvérpár erőszakos veszekedését

A garázdaság vétsége és rongálás vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, aki testvérével szemben volt agresszív.

Kemma.hu

Az elsőfokú ítélet szerint a bíróság férfit 400 ezer forint pénzbüntetésre és 20 ezer forint kártérítésre ítélte. Az ítélet jogerős, mert azt az ügyész, elkövető és védő is tudomásul vette.

A tényállás szerint a tokodi férfi és testvére között megromlott a viszony. Szeptember 19-én este a férfi és a nő között vita, veszekedés alakult ki a tokodi ingatlanban, amely olyan heves volt, hogy a nő a két kiskorú gyermekével együtt kiment a házból és a ház előtti kocsijához ment azért, hogy onnan távozzanak.

A férfi az utcára ment és a gépkocsiba menekült nővel ordítozott, majd a gépkocsi kilincsét rángatta, ráütött az ablakra, majd belerúgott a gépkocsi jobboldali első ajtajába. E közben a gépkocsiban ülő gyerekek sírtak és sikítottak félelmükben. Az elkövető magatartása következtében a gépkocsiban 60 ezer forint rongálási kár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában