Szép gesztus

2023.09.15. 15:06

Nem csak a biciklije került elő a fiatal gyerkőcnek, de régi álma is teljesült

Egy tatabányai kisfiúnak amellett, hogy visszakapta az ellopott kerékpárját, még egy régi vágya is teljesülhetett a rendőrkapitányságon.

Kemma.hu

Nem csak a biciklit kapta vissza a jogos tulajdonosa, de egy régi álma is teljesült az aprótalpúnak

Forrás: Police.hu

Egy édesanya tett feljelentést a rendőrségen, miszerint kisfia biciklijét ismeretlenek elvitték. A kétkerekűt egy tatabányai park melletti parkolóban hagyták, amikor azonban visszamentek érte, csak a hűlt helyét találták – közölte a Police.hu.

A Tatabányai Rendőrkapitányság egyenruhásai adatgyűjtést végeztek, és kiderítették, hogy a kerékpárt egy házaspár vitte magával. Ellenük szabálysértési eljárás indult.

A rendőrök nemcsak az elkövetőket, de a járművet is megtalálták. A bicikli kis tulajdonosának szeptember 14-én adták vissza a kétkerekűt. A kisfiú nagyon boldog volt, hogy visszakapta a kerékpárját, az öröme pedig tovább fokozódott, amikor a kapitányság udvarán egy járőrautóba is beülhetett, régóta vágyott erre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában