Indítvány

2023.09.21. 18:06

Két lopásért felelhet F. Zs. - nem tétlenkedett, míg áldozatai aludtak Esztergomban

A férfi a vasútállomáson és a buszállomáson követte el a bűncselekményeket. Az Esztergomi Járási Ügyészség indítványozta az elkövető letartóztatásának az elrendelését.

Kemma.hu

A férfi a vasútállomáson és a buszállomáson követte el a bűncselekményeket

Forrás: police.hu

Az Esztergomi Járási Ügyészség a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében indítványozta annak a férfinak a letartóztatása elrendelését, aki az esztergomi  vasútállomáson és korábban a buszállomáson is alvó embertől lopott. Az  indítvány alapján az Esztergomi Járásbíróság az elkövetőt meghallgatja, azt követően hozza meg végzését.

Mint arról korábban beszámoltunk és a rendőrség akkori gyanúja szerint F. Zs. július 22-én, az esztergomi vasútállomáson vette el ivócimborája telefonját, amikor a részeg ismerőse már aludt. A készüléket rövid időn belül eladta, az érte kapott pénzt pedig elköltötte.

Alig telt el egy hónap, a férfi a buszpályaudvaron lett figyelmes egy alvó emberre. Az ittas férfinél lévő táska pántjait elvágta, majd a zsákmánnyal – iratokkal, bankkártyával és telefonnal – távozott. A feljelentést követően sikerült azonosítani a 43 éves helyi lakost, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. A férfi nem ismeretlen a rendőrök előtt, korábban már volt büntetve a  police.hu közlése szerint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában