Kifosztás és lopás

2023.09.20. 10:45

Egy lopás nem lopás - F. Zs-nek az esztergomi buszpályaudvaron is megjött a kedve

Egy esztergomi férfi a vasútállomáson és a buszállomáson követte el a bűncselekményeket. A nyomozók őrizetbe is vették.

Kemma.hu

A férfi a vasútállomáson és a buszállomáson követte el a bűncselekményeket

Forrás: police.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kifosztás és lopás miatt folytat büntetőeljárást egy helyi lakos ellen. A gyanú szerint F. Zs. július 22-én, az esztergomi vasútállomáson elvette ivócimborája telefonját, amikor a részeg ismerőse már aludt. A készüléket rövid időn belül eladta, az érte kapott pénzt pedig elköltötte.

Alig telt el egy hónap, a férfi a buszpályaudvaron lett figyelmes egy alvó emberre. Az ittas férfinél lévő táska pántjait elvágta, majd a zsákmánnyal – iratokkal, bankkártyával és telefonnal – távozott. A feljelentést követően sikerült azonosítani a 43 éves helyi lakost, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. A férfi nem ismeretlen a rendőrök előtt, korábban már volt büntetve és jelenleg is zajlik ellene eljárás. Mint azt a police.hu közölte, a férfit a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az Esztergomi Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában