Elfogták

2023.07.28. 15:51

Majdnem egymillió értékben lopott szerszámokat az oroszlányi duó, most viszont csúnyán megjárták

Az oroszlányi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik egy lakóházba és a melléképületébe törtek be.

Kemma.hu

Nem látogatóba érkezett a sértett telkére egy 34 éves és egy 25 éves férfi Oroszlányban. A zárt lakóépületbe és a melléképületbe is bement a két elkövető, ahonnét amit lehetett, magukkal vittek közel 1 millió forint értékben, többek között szerszámgépeket, építési anyagokat, színesfémet. A rendőrök adatgyűjtés során szereztek tudomást a bűncselekményről, a sértett ekkor még nem tudott a lopásról – közölte a Police.hu.

Az oroszlányi nyomozók azonosították és elfogták a helyi M. Zoltánt és P. Józsefet, majd gyanúsítottként hallgatták ki július 27-én. Ellenük erőszakkal elkövetett lopás miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat. A két férfi már nem volt ismeretlen a hatóság előtt, jelenleg is van ellenük folyamatban eljárás. A rendőrök kutatás során egy szerszámgépet megtaláltak és lefoglaltak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában