Baleset

2023.07.19. 16:00

Leszakadt teherautó-kerék csapódott neki két járműnek a 117-es úton

Leszakadt egy tehergépkocsi bal hátsó kereke július 19-én, szerdán kora délután a 117-es út 4. kilométerszelvényében és az úttesten pattogó abroncs két másik gépjárműnek is nekiütközött – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Gányai Balázs rendőr őrnagy, vármegyei sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy a becsapódó kerék hatására az egyik érintett járműben kinyílt a légzsák, emiatt pedig egy személy meg is sérült. A helyszínelés idejére teljes útzárat rendeltek el a 117-es út Kesztölc határtól az esztergom-kertvárosi benzinkútig tartó szakaszán, a korlátozás feloldásáig Kesztölcöt csak a 10-es út felől, illetve a Piliscsév felőli murvás úton lehet elérni.

Kesztölc közigazgatási területén egyébként kedden este is történt baleset. Racsné Galambos Gréta rendőr őrnagy, sajtóreferens elmondta, hogy a Jószerencsét utca és a Lencsehegyi út kereszteződésében elsőbbségadás elmulasztása miatt ütközött össze két jármű. A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetet okozó autóban hárman, míg a vétlen autóban egy személy utazott és mindenki könnyebben sérült. Ezzel magyarázható, hogy a baleset helyszínére három mentőautó is kiérkezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában