Romantikus bevetés

2023.07.29. 20:03

16 tonnával és 4000 liter vízzel kérte meg szerelme kezét az esztergomi tűzoltó +fotók

Albert Bence életében is eljött az a bevetés, ami miatt ideges volt. Nem először ült már az esztergomi egyes fecskendő hátsó sorában. Ez a nap azonban más volt, mert a tűzoltó ezúttal a nagy kérdést tette fel.

Kemma.hu

Az esztergomi tűzoltó és szerelme tavaly, egy kerékpártúra utolsó állomásán, Siófokon ismerkedtek meg

Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/Facebook

Fotó: Esztergom HTP

Számtalanszor ült már az egyes fecskendő hátsó sorában Albert Bence esztergomi  tűzoltó. Négy éve csinálja. Ám a mostani bevetés más volt - és erről az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is beszámolt a hivatalos Facebook-oldalán.

Bence ezúttal olyan különleges beavatkozásra készült, amelyre nem azért indult el, hogy véget vessen valaminek, hanem azért, hogy tényleg megkezdje élete legszebb kalandját, méghozzá egy lánykéréssel. A fiatalok tavaly, a „B” szolgálati csoportnak szervezett kerékpártúra utolsó állomásán, Siófokon ismerkedtek meg. Találkozásuk pedig szerelem volt első látásra.

 Az esztergomi  tűzoltó akkor egy darab biciklivel is levette a lábáról kedvesét, ám ezt nemrég a tűzoltó társakkal, 16 tonnával és 4000 liter vízzel überelte. Ugye nem is kérdés, mi volt  a válasz a nagy kérdésre?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában