Vádemelés

2023.06.24. 17:23

Három nő menekült az ablakon át a férfi elől Tatabányán

A részeg férfi szex után gőzölt be. Először a partnerére, majd annak a tatabányai lakásban tartózkodó másik két ismerősére is rátámadt. A tatabányai bíróság június 27-én előkészítő ülésen tárgyalja az agresszor ügyét. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a büntetett előéletű vádlottat ítélje börtönbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Kemma.hu

A vádirat szerint és mint arról korábban beszámoltunk, a vádlott 2020. november 10-én 22.30 körül megjelent az egyik sértett által bérelt tatabányai lakásban azzal a céllal, hogy az internetes oldalon megismert másik sértettel szexuális kapcsolatot létesítsen. Az együttlét után az ittas férfi erőszakossá vált, hátulról könyökhajlatával átkarolta a sértett nyakát és azt egyre erősebben szorítani kezdte.

A sértett megijedt és segítségért kiáltott, amit a lakásban tartózkodó 2 másik nő meg is hallott. Egyikük a szobába ment, ekkor a nőnek sikerült kiszabadulnia a szorításból, és mindketten a konyhában próbáltak elbújni. A férfi azonban utánuk ment és azzal fenyegette a két nőt, hogy megöli őket.

Az egyik sértett az erkélyre menekült és telefonon hívott rendőri segítséget, míg a másik két sértett a másik szobában keresett menedéket, magukra zárva az ajtót, amit azonban a férfi rugdosni kezdett, miközben azzal fenyegetőzött, hogy megöli őket.

A két nő ekkor kimászott a talajtól 4,2 méter magasan lévő ablakba, ahonnan az egyikük le is ugrott. A nő az esés következtében 8
napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A férfi eközben betörte a szoba ajtaját és az ablakhoz lépve meglátta a másik nőt, akire trágár szavakkal rákiabált. A nő félelmében
leugrott az ablakból, a járdára esett, és az esés következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A férfi még ekkor sem higgadt le, hanem a 3. nő szobájának ajtaján kezdett el dörömbölni, mire az az erkélyről lemászott az utcára, amit sérülések nélkül megúszott. A vádlott agresszív magatartásának csak a rendőrök kiérkezése vetett véget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában