Tárgyalás

2023.06.04. 08:00

A 13-szor büntetett tatabányai szörny, úgy megverte exét, a dobhártyája is berepedt

A férfi a tatabányai lépcsőház előtt esett neki volt élettársának, akit rendesen megvert.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint június 7-én tárgyalást tartanak annak a férfinak az ügyében, aki volt élettársát bántalmazta a tatabányai utcán. Az újabb tárgyaláson a bizonyítási eljárás tanúk meghallgatásával folytatódik.

A vádirat szerint az eddig 13 alkalommal büntetett férfi 2022. május 3-án a volt élettársát arra kérte, hogy 10 órára menjen a dédnagymamája tatabányai lakásához és vigye el onnan a holmijait. Amikor a nő a megbeszélt helyen megjelent, a vádlott őt a lépcsőház előtt várta, vele kiabálni, hangosan veszekedni kezdett, majd több alkalommal, tenyérrel, erőteljesen arcon ütötte, aki ettől a földre esett. 

A férfi ezután a földön fekvő sértettet még legalább egy alkalommal, tenyérrel arcon ütötte. A nő a bántalmazás következtében az orrnyereg tájékon duzzanatot, nyomásérzékenységet, és a bal dobhártya repedését szenvedte el, mely sérülések 8 napon belül gyógyultak, azonban a bántalmazás módja alkalmas volt súlyosabb sérülés okozására is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában