Végzés

2023.06.29. 09:29

120 óra közmunkát kapott a komáromi bolti szarka, a próbafülkében trükközött (videó)

A nő többek között bizsut és ruhákat próbált meg kicsempészni a boltból, de a biztonsági őrt már nem tudta kijátszani.

Kemma.hu

Nem jött be a nő próbafülkés trükkje a komáromi áruházban

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A Komáromi Járási Ügyészség által benyújtott vádirat alapján a Komáromi Járásbíróság büntetővégzést hozott annak a nőnek az ügyében, aki a komáromi áruházból próbált meg lopni. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a járásbíróság a nővel szemben 120 óra közérdekű munka büntetést szabott ki, valamint kötelezte a sértett kárának megtérítésére. A büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette.

A vádirat szerint a nő 2022. szeptember 7-én a komáromi áruházban a nála lévő bevásárlókosárba tett  higiéniás termékeket, több bizsu-ékszert, illetve ruhaneműt.  A nő bement a próbafülkébe, itt a ruházati termékekről kivágta és leszedte az áruvédelmi eszközt, a többi terméket pedig kibontotta a csomagolásból. Ezután a csomagolásokat elrejtette a próbafülkében és a boltban, az általa kibontott termékeket a nála lévő táskába tette, a fekete színű női felső csomagból kivette az egyik felsőrészt, azt felvette a saját, rajta lévő ruházat alá, a csomagban lévő másik terméket pedig eldugta az üzletben. 

A nő ezután távozni szándékozott az áruházból, ezért az önkiszolgáló pénztárakon át, azokat elhagyva az áruház mellékhelyiségébe ment, majd annak elhagyását követően a vádlottat az üzletben szolgálatot teljesítő biztonsági őr ellenőrzés alá vonta, amelynek során feltalálásra kerültek a nála lévő és általa elrejtett termékek. Az elkövetési érték összesen 32 ezer 938 forint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában