Tárgyalás

2023.05.06. 07:15

Tinilányt molesztált a bepiált dorogi szekuritis

Soha többé nem engednék gyerekek közelébe a férfit, aki két tinilányt is felcsalt a lakásába, majd az egyikükkel erőszakoskodni kezdett.

Kemma.hu

Május 8-án lesz Esztergomban az előkészítő ülése annak a férfinek, aki rámászott egy alvó tinilányra. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat szexuális kényszerítés bűntettében ítélje börtönbüntetésre, tiltsa el a közügyek gyakorlásától, valamint végleges hatállyal tiltsa el  minden olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, amelynek keretében 18 éven aluliak nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi, illetve ilyen személlyel egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyban áll.

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a vádiratban az áll, hogy a két, 18 évnél fiatalabb lány késő este egy dorogi szórakozóhelyen találkozott a férfival, aki eseti jelleggel biztonsági őr feladatokat látott el ott. Beengedte a lányokat, majd a bizalmukba férkőzött azzal, hogy egyikük édesanyját ismeri. Felajánlotta, hogy a lakásában is aludhatnak. Haza is kísérte őket,  és bitosította őket arról, hogy majd másik szobában alszik, mint ők. Nem így történt. 

Amikor a férfi ittasan, hajnalban hazaért, az egyik lány mellé feküdt. Hozzásimult, mire az álmábül megébredt lány eltolta magát. Nem állt le. A mellét kezdte simogatni, levenni a fehérneműjét, a nemi szervét fogdosta, majd a sajátjához akarta húzni a lány kezét, miközben az folyamatosan tiltakozott. Időközben a másik lány is felébredt, és látva, mi történik, így gyorsan elhagyták a lakást. A férfi olyan ittas volt, hogy szerencsére nem tudta megakadályozni ezt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában