Ittas

2023.05.22. 11:55

Bepiált a tatai férfi, és kocsiba ült, hogy még több piát vegyen

Lejárt műszaki érvényességű kocsival és ittasan indult kocsival üzletbe egy férfi Tatán, hogy folytathassa az ivást. Hamar lebukott a rendőrök előtt.

Kemma.hu

Közúti ellenőrzés során bukott le az a 39 éves tatai férfi, aki ittasan ült autóba a hétvégén – tudatta a Police.hu. Racsné Galambos Gréta rendőr őrnagynak, a vármegyei főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint május 20-án a tatai járőrök állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit, aki az Új úton történő haladása során többször letért az úttestről a padka felé, majd a felezővonal irányába is.

Az iratok ellenőrzését követően alkoholszondát alkalmaztak a sofőrrel szemben, ami pozitív lett. A tatai férfi elmondta a rendőröknek, hogy otthon nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztott, és amikor elfogyott, autóba ült, hogy vegyen még magának. 

Az egyenruhások a 39 éves sofőrt előállították a rendőrkapitányságra, ahol ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak ellene, vezetői engedélyét pedig elvették. Ráadásul mivel a férfi olyan gépkocsival közlekedett, amelynek műszaki érvényessége lejárt, a rendőrök helyszíni bírságot is kiszabtak neki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában