Speedmarathon

2023.04.04. 11:00

Mondd meg, hogy idén hol mérjék a gyorshajtókat vármegyénkben a rendőrök!

Áprilisban újra Speedmarathont tart az egész országban, így Komárom-Esztergom vármegyében is a rendőrség.

Kemma.hu

A gyorshajtókon lesz a fókusz áprilisban

Forrás: Shutterstock

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a Police.hu-n közölte, hogy idén is tart huszonnégy órás sebességmérő akciót a rendőrség április 21-én reggel 6 órától.

Ennek értelmében április 21-én 6 órától április 22-én 6 óráig sebességellenőrzést hajt végre a rendőrség országos akciója keretén belül megyénk útjain is. Csak úgy, mint az előző alkalommal, úgy idén is várja a rendőrség az állampolgárok javaslatait az idei ellenőrzési pontokra (Komárom-Esztergom vármegyében a [email protected] email-címre), amelyre tavaly is rengeteg jó javaslat érkezett, úgy mint például a Környei út 38., a Szőlődomb utca 134. vagy éppen a Dr. Mohi Rezső utca. Az idei határidő erre 2023. április 10-én 12 óra.

A korábbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a rendőrség által a 24 órás Speedmarathon alatt ellenőrzött járművezetők 95%-a az előírásoknak megfelelően választotta meg haladási sebességét. Vagyis mindenképp sikeresnek mondható az akció.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában