Elismerés

2023.04.27. 20:19

50 rendőrt és 31 rendőrségi dolgozót díjaztak Esztergomban - FOTÓK

Az ünnepi állománygyűlésnek ezúttal is Esztergom adott otthont.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. április 26-án Esztergomban rendezte meg a Rendőrség Napja alkalmából tartott ünnepi állománygyűlését. Az ünnepségen Farkas Gábor r. dandártábornok, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője adott át elismeréseket azoknak, akik sokéves munkájukkal, példaértékű szolgálatellátásukkal kiérdemelték kollégáik és parancsnokaik elismerését.

A vármegye polgármesterei is szép számmal adtak át jutalmat azoknak a rendőröknek, akik sokszor szabadidejüket is arra áldozták, hogy lakóközösségükben fokozzák a lakosság szubjektív biztonságérzetét, biztosítsák az ott élők nyugalmát, számolt be a police.hu.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság részéről 31 rendőrségi dolgozó munkáját ismerték el. A települések vezetői, társszervek 50 rendőrt jutalmaztak. Az Országos Rendőr-főkapitányság központi ünnepségén 8 fő részesült jutalomban, közülük 5 fő Belügyminisztériumi jutalmat vehetett át.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában