Bántalmazás

2023.04.22. 13:03

13-szor büntették már, most az utcán csapott le volt élettársára a tatabányai férfi

A férfi volt élettársa egy megbeszélt találkozóra érkezett, aminek nagy verés lett a vége az utcán.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint április 26-án tartanak tárgyalást annak a tatabányai férfinak az ügyében, aki volt élettársát bántalmazta. A tárgyaláson a bizonyítási eljárás veszi kezdetét.

A vádirat szerint az eddig 13 alkalommal büntetett férfi 2022. május 3-án a volt élettársát arra kérte, hogy 10 órára menjen a dédnagymamája tatabányai lakásához és vigye el onnan a holmijait. Amikor a nő a megbeszélt helyen megjelent, a vádlott őt a lépcsőház előtt várta, vele kiabálni, hangosan veszekedni kezdett, majd több alkalommal, tenyérrel, erőteljesen arcon ütötte, aki ettől a földre esett. Ezután a földön fekvő nőt még legalább egy alkalommal, tenyérrel arcon ütötte. A sértett a bántalmazás következtében az orrnyereg tájékon duzzanatot, nyomásérzékenységet, és a bal dobhártya repedését szenvedte el, mely sérülések 8 napon belül gyógyultak, azonban a bántalmazás módja alkalmas volt súlyosabb sérülés okozására is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában