Tárgyalás

2023.03.05. 16:45

Újra bíró előtt a drogos dorogi terepjárós, aki egy betonkerítésbe rohant a rendőrök elől

Ittasan, betépve, jogsi nélkül vezetett, és még a rendszáma is hamis volt. Most a bíróságon új szakértő fog véleményt mondani az ügyében.

G. D. V.

A terepjárót egy betonkerítés állította meg végül

Forrás: police.hu

Új szakértőt és tanúkat hallgat meg az Esztergomi Járásbíróság hétfőn, annak a dorogi férfinak az ügyében, akit a bíróság eltiltott a járművezetéstől, ennek ellenére 2021-ben újra volán mögé ült. A 31 éves J. I. ráadásul előtte még alkoholt és amfetamint is fogyasztott. És ha ez még nem lett volna elég, az autóra egy cseh jármű rendszámát szerelte fel. 

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a férfi menekülőre fogta, amikor észrevett egy rendőrautót: megállt, majd megfordult és nagy sebességgel elhajtott. Az őt követő rendőrautó hang- és fényjelzéseire sem állt meg. Helyette Esztergomból a 117-es útra, majd Táton keresztül Tokodaltáróra hajtott. Itt a vasúti síneket elválasztó betonkorlát állította meg a Gyár utcánál. Mivel az autóval nem tudott továbbmenni, a férfi és utasa kiszálltak és futva menekültek tovább. Azonban a rendőrök elől nem tudtak elszökni, rövid időn belül elfogták őket.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában