Segítségnyújtás

2023.03.16. 13:12

Tömegszerencsétlenség az M1-esen: vizsgálathoz kérnek segítséget a rendőrök

Az M1-s horrorbalesetével kapcsolatban a vizsgálathoz kérnek segítséget a Pest vármegyei közlekedési vizsgálók.

Kemma.hu

Kiégett és sérült gépjárművek az M1-es autópályán történt tömegbaleset után

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

A rendőrség tájékoztatása szerint az M1-es autópálya Budapest felől Győr irányába tartó pályatest 26+600 kilométer szelvényében, március 11-én 14 óra 30 perc körül halálos tömegszerencsétlenség történt. A Herceghalom térségében bekövetkezett közlekedési balesetben 41 jármű volt érintett. A tragédiában egy 44 éves budapesti férfi meghalt, további 39 ember megsérült - ketten életveszélyes, tizenketten súlyos, huszonöten könnyű sérüléssel kerültek kórházba.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik, a halálos tömegszerencsétlenség okának és körülményeinek tisztázása – szakértők bevonásával – megkezdődött.

Ennek érdekében a közlekedési baleseti vizsgálók kérik, jelentkezzen, aki a balesettel kapcsolatban érdemleges információval, illetve mobileszközzel vagy fedélzeti kamerával rögzített kép-, vagy videofelvétellel rendelkezik! A rendőrség egy külön erre a célra elkülönített elektronikus postafiókot hozott létre, a jelentkezéseket az [email protected] e-mail címre várják!

Annak érdekében, hogy a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) a jogcím nélküli előlegek kifizetésére minél hamarabb intézkedhessen, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a tömegszerencsétlenség azonosított károsultjai kárigényeinek tekintetében soron kívül gondoskodik a szükséges rendőrségi igazolások kiállítására és megküldésére. A korábban említett [email protected] elektronikus címre várják az erre vonatkozó igénybejelentéseket is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában