Vádemelés

2023.03.13. 11:23

Lövés dördült, nők verekedtek össze egy tatabányai kasszánál (helyszíni videó)

Vásárlók verekedtek össze egy tatabányai áruházban, amely során az egyik fél gáz- riasztófegyverrel igyekezett megvédeni magát.

M.B.

Tettlegességig fajult a szóváltás

Forrás: KE-M Főügyészség

A Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be garázdaság vétsége miatt két nővel szemben, akik egy áruházi bevásárlás során verekedtek össze egy harmadik személlyel. Az eset még 2022. május 2-án történt, amely során a sértett gáz-riasztófegyverrel védekezett. Az ügyészség pénzbüntetés kiszabására tett indítványt az elkövetőkkel szemben.

A Főügyészségtől megtudtuk, hogy a két elkövető nő a tatabányai áruházban a kasszánál lévő sorba beálltak, ahol az előttük álló nő a kasszapult szalagjára folyamatosan pakolt. Az egyik elkövető férje is pakolt a szalagra, amit látva a nő szólt, hogy várjon egy kicsit. Az elkövetők egyike ezt szóvá tette, mire a felek szidalmazni kezdték egymást, ami végül verekedésig fajult. A további támadások elhárítása miatt a földre kerülő sértett a nála lévő, engedéllyel tartott, a csípőjére erősített tokban tárolt gáz-riasztófegyvert elővette és azzal nem célzott lövést adott le. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában