Magánlaksértés és rongálás

2023.03.20. 16:01

Betört az exéhez, majd egy sör után átrendezte a sárisápi házat a dorogi „lakberendező”

A 44 éves férfi a házban megivott egy doboz sört, majd törni-zúzni kezdett. A dorogi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Kemma.hu

Szekrényeket és háztartási gépeket tört össze a tomboló részeg férfi

Forrás: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, részegen érkezett Sárisápra, a volt élettárásához 2022. december 31-én, szilveszter este az a 44 éves férfi, aki aztán nem kicsit rendezte át az exe otthonát. A férfi beszélni akart a nővel, de ő azonban nem volt otthon.

A férfi azonban nem tágított, betörte az ablakot, majd a házban megivott még egy doboz sört és törni-zúzni kezdett. A gyanú szerint több konyhai gépet megrongált, ezen felül a szekrényeket is felborította, összetörte.

A nő, amint észlelte a cselekményt, feljelentést tett a Dorogi Rendőrkapitányságon. A nyomozók ki is hallgatták a 44 éves élettársat, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. Ellene rongálás és magánlaksértés miatt indult büntetőeljárás.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnekadta hírül a police.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában