Tanulságos okóber: nem a gyilkosság a megoldás a rossz házasságra - vélik olvasóink

Visszatekintő sorozatunkban ezúttal az olvasókat októberben leginkább érdeklő krimiket idézzük fel. Érdekesség, hogy egy sokévtizedes gyilkosság tartotta izgalomban leginkább követőinket.

Kema.hu

Tatabánya legkegyetlenebb nője lehetett a gyilkos hasfelmetsző

Forrás: Beküldött

Hat évtized után is megdöbbentő tatabányai gyilkosság

Olvasóinkat megdöbbentette hátborzongató múltidézőnk októberi része, amely egy ötvenes években történt kegyetlen férjgyilkosságról szólt. Facebook-oldalunkon mondhatni parázs vita is kibontakozott, ki-ki habitusa szerint mondott véleményt mind az elkövetőről, mind arról, hogy egy rossz házasság milyen hatással van az emberre.

Voltak, akik sajnos egyenesen igazat adtak az asszonynak, mondván, „a férj tett érte eleget, hogy a feleség kibelezte”, és a férfi egyébként is a házasságon kívül kereste a boldogságot. Ezeket a kommentelőt többen figyelmeztették, hogy senkinek sem kell 20 évig szenvednie valaki mellett: el kell válni, nem pedig ölni, magyarázkodás helyett pedig ki kell mondani, mi történt: önbíráskodás. A nő pedig kegyetlen gyilkos volt.

 

Csak egy dolgot felejtett el a két lángész Esztergomban: hogy nem a kőkorszakban élünk

Az üzemanyaghelyzet újfajta megoldásokat produkált

Még mindig nem tudták azonosítani a holttestet

Fél Tatabányát lázban tartotta az ügy, mi kiderítettük, mi történt

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában