Előkészítő ülés

2023.01.14. 16:00

Szex után ugrás az 5 méteres mélybe Tatabányán - bekattant férfi elől menekültek a nők

Szex után az ittas férfi begőzölt és először partnerére, majd annak tatabányai lakásban tartózkodó másik két ismerősére is rátámadt.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint január 17-én előkészítő ülést tartanak annak a férfinak az ügyében, aki Tatabányán szex után próbálta bántalmazni partnerét és annak ismerőseit. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a büntetett előéletű vádlottat ítélje börtönbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

A vádirat szerint a férfi 2020. november 10-én 22 óra 30 perc körül megjelent az egyik sértett által bérelt tatabányai ingatlanban azzal a céllal, hogy az internetes oldalon megismert másik nővel szexuális kapcsolatot létesítsen. A szexuális együttlét után az ittas állapotú vádlott erőszakossá vált, hátulról könyökhajlatával átkarolta a partnere nyakát és azt egyre erősebben szorítani kezdte. A nő megijedt és segítségért kiáltott, amit a lakásban
tartózkodó 2 másik ismerőse meghallott és egyikük a szobába ment. Ekkor a nőnek sikerült kiszabadulni és mindketten a konyhában próbáltak elbújni. A férfi utánuk ment és megöléssel fenyegette őket. Az egyik nő az erkélyre menekült és telefonon hívott rendőri segítséget.

A másik 2 sértett eközben a másik szobába menekült és bezárták az ajtót, melyet az agresszor rugdosni kezdett, miközben megöléssel fenyegette őket. A nők ekkor kimásztak a talajtól 420 centiméter magasan lévő ablakba, ahol az egyikük leugrott és az esés következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A férfi eközben betörte a szoba ajtaját és az ablakhoz lépve meglátta a másik sértettet, akire trágár szavakkal rákiabált. A nő félelmében leugrott az ablakból, a járdára esett és az esés következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A vádlott ezután a 3. nő szobájának ajtaján kezdett dörömbölni, mire az az erkélyről lemászott az utcára, mely során nem szenvedett sérüléseket. A támadó agresszív magatartásának a rendőrök kiérkezése vetett véget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában