Traktoros házbontás, fejszés gyilkosság: megdöbbentő januári bűnesetek

Évzáró visszatekintésünkben ezúttal a januári bűnügyeket vesszük górcső alá. Mindenkit megrázott a bajóti fejszés gyilkosság, de az is, amikor egy oroszlányi férfi bosszúból traktorral tarolta le szomszédja házát.

G. D. V.

Ennyi maradt Máriáék házából

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Gyilkossággal indult az év

37 éves nő gyilkota meg az élettársát Bajóton január 4-én. A nőt azóta elsőfokon 18 év börtönre ítélték. A döntés nem jogerős, enyhítésért fellebbeztek. 

Traktoros bosszú Oroszlányban

A földdel tette egyenlővé egy asszony házát a dühös szomszéd januárban. Az egész azzal kezdődött, hogy az asszony szemetet égetett az oroszlányi, Bokodi dűlőben lévő házának udvarán, ám a tűz átterjedt a szomszédos telekre is, amelynek tulajdonosa felbőszült ezen. Erős felindulásában beült a traktorába, áthajtott a szomszédjához, és a járművel letarolta az asszony házát, amely lakhatatlanná vált. 

Hopp, azok mi vagyunk - gondolhatták a tinik

Rendőrségi fotón ismerték fel magukat a tatabányai tinik, azonnal feladták magukat. A két tatabányai fiatal a rendőrségi felhívásban ismert magára, ezért úgy döntöttek, hogy feladják magukat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában