Őrizetben

2022.01.05. 08:33

37 éves nő gyilkolt Bajóton

Kiderült, hogy egy 37 éves nő ölte meg a férfit, akinek a holttestét Bajóton találták meg egy házban.

Kemma.hu

Rendőrségi helyszínelő a tetthelyen

Forrás: police.hu

Ahogy arról beszámoltunk, holttestet találtak január 4-én Bajóton, az elhunyt halálát pedig már az első hírek szerint is idegenkezűség okozta. Az első beszámoló még arról szólt, hogy halált okozó testi sértés miatt indult nyomozás, de a megyei rendőr-főkapitányság szerda reggeli friss, közleménye szerint hat órán belül őrizetbe is vették az emberölés gyanúsítottját.

Mint megtudtuk, az áldozat egy 63 éves férfi, akinek élettelen testét egy házban találták meg. Az orvosszakértő állapította meg, hogy nem természetes halált halt, így az esztergomi és a megye főkapitányság rendőrei azonnal nyomozni kezdtek. Az adatgyűjtés olyan eredményes volt, hogy hat óra alatt el is fogták az áldozat 37 éves élettársát. Emberölés gyanúja miatt, gyanúsítottként hallgatták ki, a nő pedig beismerő vallomást tett.

Az egyenruhások a nőt őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványozza a letartóztatását. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában