Igazoltatás

2022.11.11. 14:57

Totál részegen tekergett a bringával, ez buktatta le a körözött férfit Dorogon

Az egyenruhások egy ittas kerékpárosra lettek figyelmesek nemrégiben Dorogon. Az igazoltatás során kiderült, hogy a férfi ellen szabálysértési körözés volt elrendelve.

Szász Dalma Kitti

A helyi rendőrök november 10-én este Dorogon, az Iskola utcában állítottak meg egy kerékpárral közlekedő személyt, aki bizonytalan kormánymozdulatokkal, sűrű irányváltásokkal haladt az úton. Az iratok ellenőrzésekor kiderült, hogy a 41 éves férfi ellen szabálysértési körözés volt elrendelve, mivel a korábban kiszabott 75 ezer forint pénzbírságot nem fizette be.

Az igazoltatott személy a helyszínen terminálon keresztül befizette a bírságot. A rendőrség tájékoztatása szerint a helyi lakossal szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket jelzett, amely megerősítette az egyenruhásokat abban, hogy a kerékpáros nem volt a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban, így őt helyszíni bírsággal sújtották.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában