Tárgyalás

2022.11.06. 16:00

Tízezer volt a tarifa: pedofil férfinek adta el lányát és unokahúgát a kegyetlen anya

November 7-én folytatódik a szexuális ragadozó férfi és a lányokat rendelkezésére bocsájtó anya tárgyalása.

Sz.D.K.

A Tatabányai Törvényszék emberkereskedelem miatt folytatólagos tárgyalást tart november 7-én, hétfőn fél kilenctől. Tanúmeghallgatás és iratismertetés ad majd munkát bírónak, védőnek, ügyésznek. A nő már júniusban is állt bíróság előtt.

Az ügyészség az anyát folytatólagosan, több ember sérelmére, tizennyolcadik éltévét be nem töltött, nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére, kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem bűntettével vádolta meg. A vádirat szerint az elsőrendű vádlott nevelése és felügyelete alatt állt a 2006 novemberében született lánya, valamint 2004 novemberében született unokahúga is. 

A nő 2020. június elejétől 2020 októberének végégig többször is rábeszélte a lányát és unokahúgát, hogy menjenek el a másodrendű vádlotthoz, és részére különböző szexuális cselekményeket végezzenek. A nő elvárta, hogy a lányok a férfitől kapott készpénzt neki átadják, amely összegekkel a továbbiakban már ő rendelkezett, így összesen legkevesebb 235 ezer forintot szerzett meg. Mint arról korábban beszámoltunk, alkalmanként minimum tízezer forint volt a lányok tarifája. 

A másodrendű vádlott tudta, hogy a sértettek még nem töltötték be a 18. életévüket, és az elsőrendű vádlott lányáról azt is tudta, hogy még nincs 14 éves. A vádirat szerint a férfi ezekkel a cselekményekkel elkövette a gyermekprostitúció kihasználása és a szexuális visszaélés bűntettét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában