Kiszolgáltatott helyzet

2022.03.10. 13:56

Pénzért engedte a pedofil karmai közé 14 éves lányát az Esztergomi járásbeli anya

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség emberkereskedelem bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a nővel és a férfival szemben

Kemma.hu

Fotó: Shutterstock

A vádirati szerint az Esztergomi járásban élő nő a 14 év alatti lányát és a 18 év alatti unokahúgát 2020 júniusa és októbere között többször rábírta arra, hogy a férfi otthonában engedjék meg azt, hogy a férfi alkalmanként és fejenként legalább 10 ezer forintért szexuális cselekményt végezzen velük. A lányok a férfitől kapott pénzt minden esetben odaadták a nőnek. 

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség a nővel szemben emberkereskedelem bűntette, a férfival szemben gyermekprostitúció kihasználásának bűntette és szexuális visszaélés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Törvényszékre. esztergomi járás

A főügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a törvényszék a nővel szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást, valamint vagyonelkobzást, a férfival szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást szabjon ki, továbbá végleges hatállyal tiltsa el minden olyan tevékenységtől, amelynek során tizennyolc év alatt gyermekekkel foglalkozna, tájékoztatta dr. Reszl Ildikó megyei főügyész a kemma.hu-t.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!