Riadalom

2022.11.11. 12:57

Öngyilkosságra készülő tűzoltó miatt siettek Dabasra a tatabányai terepjárósok

Szász Dalma Kitti

Nyolcvanan vettek részt összesen a keresésben

Forrás: Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület/Facebook

Újabb eltűnés miatt kértek segítséget a közelmúltban a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjaitól. A gárdából négyen siettek a helyszínre különféle eszközökkel, keresőlámpákkal és hőkamerával.

– November 10-én a délutáni órákban kaptunk riasztást egy másik társszervezettől, hogy egy 47 éves tűzoltó férfi reggel öngyilkossági szándékkal, feldúlt állapotban ment el otthonról. Rendőrségi riasztás alapján több keresőcsapattal kapcsolódtunk be a Dabas melletti kutatáshoz, azonban a keresőegységek munkáját 22 órakor a rendőrség felfüggesztette. Másnap, azaz 11-én hajnalban jött a hír, hogy az eltűnt bekapcsolta a telefonját, így azt be tudták mérni. Ezután a helyszínre sietett egy keresőcsapat, akik szerencsére épségben megtalálta a férfit – elevenítette fel a keresés legfontosabb momentumait Körösladányi Zsombor, a tatabányai terepjárósok elnöke.

Mint mondta, a kutatásban rengeteg csapat vett részt, összesen nyolcvan ember. Voltak akik drónokkal, keresőkutyákkal, terepjárókkal érkeztek a helyszínre.

Kérjen segítséget!
Ha úgy érzi, hogy bajban van, kérjen segítséget! 
Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok: 116-123 éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes! 
Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat: 06-80-505-503 este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről ingyenesen hívható! 
Kék vonal: 116-111 éjjel-nappal, vezetékesről hívható, szinten ingyenes.

 

 

 

 

 

 

Címkék#eltűntek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában