Keresés

2022.11.20. 08:35

Eltűnt egy férfi a Szent Borbála Kórházból

A kamerák felvételén sem látszik, mikor és hol távozott a férfi. Az éjszaka során kutyákkal és drónokkal is keresték, de hiába.

Szász Dalma Kitti

A Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai hajnalig keresték a Szent Borbála Kórházból eltűnt férfit

Forrás: Facebook/A Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület

A Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület újabb eltűnt személy keresésben vett részt november 19-én. Ahogyan közösségi oldalukon is írják: a tatabányai rendőrség riasztása alapján siettek a Szent Borbála Kórházba, ahonnan egy idős, beteg, demens férfi tűnt el.

A beteg, demens férfi november 19-én este tűnt el a Szent Borbála Kórházból
A beteg, demens férfi november 19-én este tűnt el a Szent Borbála Kórházból 
Forrás: Facebook/Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület

A posztjukban olvasható az is, hogy egyesületüktől összesen 11-en siettek a helyszínre két kutyával, terepjáróval és technikai eszközökkel. A keresést a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete pilótájával, a rendőrséggel és a polgárőrséggel együttesen végezték. A keresés során nagyobb terület vizsgáltak át, azonban nem akadtak még az idős férfi nyomára. 

Körösladányi Zsombortól, a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnökétől megtudtuk, hogy az egyenruhások szombatról vasárnapra virradóan átnézték a kamerafelvételek, de azokon nem látszódik, hogy a férfi mikor és hol távozott a kórházból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában