baleset

2022.10.06. 12:48

Gyalogosgázolás Komáromban: súlyosan megsérült a nő az ipari parkban

A komáromi ipari parki tűzeset idején elgázoltak egy nőt a zebrán.

Sz. D. K.

Fotó: Shutterstock

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, rosszul indult a szerdai nap a komáromi ipari parkban, ugyanis egy 80 négyzetméteres helyiségben tűz keletkezett, az Irinyi János utcában. Az oltás közben az egyik közeli gyártócsarnokot kiürítették, emiatt 271 embert kísértek ki az épületből. Gányai Balázs őrnagytól, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, hogy az ipari parkban egy gyalogosgázolás is történt. 

Mint mondta, egy férfi az ipari park területén közlekedett személygépkocsival az Irinyi János utcában a Bánki Donát utca irányába, amikor elütötte a gyalogost. A baleset azért következett be, mert a sofőr nem gondoskodott a szélvédőjének párátlanításáról, emiatt nem vette észre az 59 éves tatabányai nőt, aki szabályosan közlekedett a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen és elgázolta. A nő az ütközés következtében ráesett az autó motorterére, majd szélvédőjére is. 

Németh Cecíliától, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezőjétől megtudtuk, hogy a helyszínre riasztott mentőegység súlyos sérülésekkel szállította el az idős nőt a területileg illetékes kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában