Elkapták

2022.10.29. 14:10

Az esztergomi vonaton felejtett tárgyakat lopott a nő

Az esztergomi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 67 éves budapesti lakost, aki egy vonaton hátrahagyott mobiltelefont rakott zsebre.

Kemma.hu

A sértett október 7-én késő délután az esztergomi végállomásra beérkezett vonaton felejtette telefonját. Amint leszállt a szerelvényről, észlelte, hogy megszakadt a fülhallgatója és telefonja közötti kapcsolat. Visszasietett megkeresni a készülékét, de annak már csak hűlt helyét találta. A vonaton tartózkodó takarítónőktől megkérdezte, hogy nem látták-e a telefonját, akik nemleges válasszal szolgáltak.

A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy az eszközt az egyik takarítónő vette magához, és kapcsolta ki, mivel elmondása szerint a későbbiekben használni akarta.  Az adatgyűjtés során fény derült arra is, hogy az elkövetőnek nem ez volt az első esete, amikor a vonaton hagyott értéket hazavitt. Korábban egy rollert és egy hangszórót is magáénak érzett. A gyanúsított beismerő vallomást tett, ellene lopás bűncselekmény elkövetése miatt indult büntetőeljárás, írta a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában