Lopás

2022.09.30. 07:52

Mindent tagadott a komáromi tolvaj, de végül beismerte tettét

A lopási kár nagy része megtérült, de a büntetőeljárást nem úszta meg a komáromi férfi. Az ügy vizsgálatát befejezték a komáromi rendőrök.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Egy 42 éves férfi, aki ismerőse ingatlanjának hátsó részében lakott Komáromban, április 30-án délután egyedül volt a lakrészben. Jól ismerte a járást, tudta hogyan lehet bejutni a lakásba. 

Az egyik belső ajtót a tettes testi erővel benyomta, majd a lakrészből készpénzt és ékszereket gyűjtött össze, majd távozott. A tulajdonos, miután hazatért és észlelte a lopást, értesítette a rendőröket. A komáromi járőrök még a helyszínen voltak, amikor visszaérkezett a 42 éves férfi. A rendőrök őt elszámoltatták, de először tagadta a bűncselekmény elkövetését.

A kutatás során az ékszerek és a pénz egy része is megkerült. Ekkor a tolvaj már elismerte tettét. Őt előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás bűntett miatt indult büntetőeljárás. A Komáromi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Komáromi Járási Ügyészségnek, adta hírül a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában