Felgyújtotta áldozatát

2022.09.06. 18:30

Baltás gyilkosság Bajóton: 37 éves nő ölt, a rendőrök befejezték a nyomozást

A rendőrök befejezték az eljárást annak a nőnek az ügyében, aki az év elején megölte az élettársát Bajóton.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Mint arról év elején beszámoltunk, hozzátartozói találtak rá egy 63 éves férfi holttestére Bajóton 2022. január 4-én kora délután. A helyszínre kiérkező orvosszakértő megállapította, hogy az áldozat nem természetes halált halt: halálát idegenkezűség okozta. Az esztergomi és a megye főkapitányság rendőrei azonnal nyomozni kezdtek a tettes után. Az adatgyűjtés olyan eredményes volt, hogy hat óra alatt el is fogták az áldozat 37 éves élettársát.

A gyilkosság mélyen megrázta a bajótiakat. A rokonok szerint az áldozat és a nő között a kapcsolat elején még nagy volt a szerelem. Viszonyuk azonban idővel megromlott. A nő kicsapongó életet élt, állítólag rendre elvette és elitta a férfi pénzét. Ezen gyakran összevesztek, ahogy valószínűleg a gyilkosság előtt is. 

A nő ittas állapotban volt, amikor január 1-jén a késő esti órákban bajóti otthonukban, szóváltásukat követően bántalmazni kezdte az élettársát. A nő több alkalommal, nagy erővel, ököllel, majd baltával is megütötte a férfi fejét.

Ezt követően a nő egy kabáttal letakarta párja felsőtestét, a kabát alá fahasábokat és papírt tett, majd a papírt meggyújtva felgyújtotta az ekkor már eszméletlen és nem mozduló férfi testét, majd elhagyta a helyszínt.

A férfi a helyszínen életét vesztette. A 37 éves nőt emberölés gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki teljes beismerő vallomást tett.

Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészségnek – tájékoztatott szeptember 6-án, kedden a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában