Brutális

2022.07.05. 07:48

Gyilkosság Bajóton: továbbra sem engedik emberek közé a nőt, aki felgyújtotta párját

A megyei főügyészség indítványozta, hogy hosszabbítsák meg annak a nőnek a letartóztatását, aki január 1-jén ököllel, illetve baltával ütötte élettársa fejét, majd felgyújtotta őt. A férfi belehalt a bántalmazásba.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Mint arról beszámoltunk, az ittas állapotban lévő nő a késő esti órákban bajóti otthonukban előzetes szóváltást követően bántalmazta élettársát: több alkalommal, nagy erővel, ököllel, majd baltával megütötte a sértett fejét. Ezt követően a gyanúsított egy kabáttal letakarta a sértett felsőtestét, a kabát alá fahasábokat és papírt tett, majd a papírt meggyújtva felgyújtotta az ekkor már eszméletlen és nem mozduló sértett testét, majd elhagyta a helyszínt.

 A férfi a helyszínen életét vesztette, halálát a koponyára mért többrendbeli, nagy erejű ütések miatt kialakult nyílt agyroncsolódás okozta. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói emberölés bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nőt. 

A Tatabányai Járásbíróság január 7-én egy hónapra elrendelte a nő letartóztatását, majd a főügyészség indítványára a járásbíróság további három hónappal meghosszabbította azt, tekintettel arra, hogy hogy vele szemben továbbra is fennáll a szökés, valamint az elrejtőzés veszélye, adta hírül dr. Borbély Veronika, a megyei főügyészség helyettes szóvivője.

A Tatabányai Járásbíróság letartóztatást meghosszabbító végzését az ügyész és a gyanúsított tudomásul vette, azonban az nem végleges, mivel a védő az ülésen nem volt jelen – tájékoztatott a Tatabányai Járásbíróság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!