Segítség

2022.07.17. 16:46

Rutinellenőrzésnek indult, de végül életet mentett az M1-esen a rendőrnő

Nem mindennapi rendőri intézkedésben volt része annak a rendőrnőnek, aki az M1-esen igazoltatni szeretett volna egy fiatalt, ám ő semmilyen életjelet nem adott magáról. Az egyenruhás ezt követően kezdte meg a férfi újraélesztését a leállósávban

Sz. D. K.

Forrás: Zsaru Magazin

. A rendőrök egy vészvillogóval várakozó svéd személyautóra lettek figyelmesek nemrégiben az M1-es autópálya leállósávjában, Börcs térségében. Miután az egyenruhások megálltak, hogy intézkedjenek a sofőrrel szemben, észlelték, hogy a gépkocsi fiatal vezetője egyedül, eszméletlen állapotban ül az autóban.

A járőrvezető, Horváth Helga főtörzsőrmester nem tétlenkedett, azonnal ellenőrizte a férfi állapotát, aki nem adott életjelet magáról. Mint kiderült, sem légzése, sem pedig pulzusa nem volt a fiatalnak. Miközben járőrtársa értesítette a mentőket, addig a rendőrnő megkezdte a 21 éves férfi újjáélesztését – adta hírül a Zsaru Magazin. A főtörzsőrmester gyors reagálásának köszönhetően a kiérkező mentőknek már úgy adta át a személyt, hogy ismét lélegzett. Ezt követően a fiatalt kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában